Officiell webbplats
Garanterat Bästa Pris
  • Om Hotell Kristina
  • Svenska Svenska

Boka utan boende

Restaurang

Fler bilder

Bordsbokning på Hotell Kristina

Börja med att välja aktuellt datum, 1 dag och klicka sök!

Här kan du som bokat rum hos oss eller vill komma en kväll och äta riktigt gott, boka bord i vår trevliga restaurang. Vänligen notera önskad tid samt eventuella allergier och specialkost längre fram i bokningen.

Tips! Vill ni äta en 3-rätters middag har vi en fast meny till specialpris 545 kr/pers. Ni njuter då av våra kockars val för kvällen. Notera gärna även detta i din bokning.

Är ni fler än 10 personer i sällskapet eller inte hittar tillgänglighet - kontakta oss gärna! Vill ni komma långt fram i tiden - kontakta oss gärna!

För aktuell meny hör av dig till oss veckan före ankomst. Du kan alltid vara säker på att få njuta av högklassig mat av de allra bästa råvaror säsongen bjuder på. Läs mer om vår restaurang i länken nedan!

För övrig info vänligen kontakta oss på 08-59258000 eller info@hotellkristina.se.

Mer information

Frukost på Hotell Kristina

Börja med att välja datum, 1 dag och sök!

Här kan du boka vår generösa ekologiska frukostbuffé för upp till 10 personer. Börja med att välja aktuellt datum - tryck sen sök och välj antal. Hittar du inte tillgänglighet just den dag du är intresserad av att komma ber vi dig ändå kontakta oss per telefon 08-59258000.

Vår frukost innehåller alltid en variation av nybakt bröd med goda pålägg, fil och yoghurt med en mängd olika tillbehör, frukt och bär, ägg, äggröra och bacon, kaffe, te och något sött och gott. Vi är KRAV-certifierade - hos oss är en stor del av den mat och dryck som serveras ekologisk!

Pris: 150 kr (Barn 2-12 år 75 kr)

Sök & boka

Ändra sökning
Stäng
Ankomstdatum: