Bestillingsmeny

Hundekjøring

Ønsker dere å booke private turer eller overnattings turer, vennligst kontakt oss på post@jotunheimenhuskylodge.no

Flere bilder

Formiddagstur | 3 timer

Denne tretimers formiddagsturen er en flott måte å både komme tett på hundene og på storslåtte Jotunheimen. Hver formiddag fra 1. november til midten av mai kan du bli med oss på sledetur ut fra Husky Lodgen eller toppen av Valdresflye. Forbered deg på en fartsfylt formiddag i et nydelig vinterlandskap – med roser i kinnene og en stor opplevelse rikere. Vi gleder oss til å se deg i knitrende snø!

Formiddagsturer med hundespann kjøres daglig fra november til midten av mai.

Ytterligere informasjon

Ettermiddagstur | 3 timer

Bli med oss på en magisk kveldstur med hundekjøring i vintermørket. I lyset av månen og hodelykta, glir vi gjennom stillheten i et snøkledd Jotunheimen. Å kjenne hundene som drar, farten og rytmen – omgitt av noe av det vakreste Norge har å by på – må bare oppleves. På ettermiddagsturen deler to deltakere hundespann. Vi sees i blåtimen!

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Hundekjøring | Dagstur 6 timer

Har du lyst til å være hundekjører for én dag? Bli med oss og de ivrige, glade huskyene våre på tur i ett av Norges aller vakreste fjellområder. Vi gir deg god opplæring så du selv kan styre ditt eget hundespann. Det blir fart og spenning, læring og mestring, roser i kinnene og et vinterkledd Jotunheimen med tinder som rager opp til himmelen.

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Teltekspedisjon | 2 dager

Opplev skikkelig villmarksliv på todagers teltekspedisjonen i hjertet av selveste Jotunheimen. Turen går i ett av de vakreste vinterlandskapene i Nord-Europa – omringet av Norges høyeste tinder. Her blir du godt kjent med hundene i ditt eget huskyspann og får virkelig kjenne på følelsen av å være hundekjører. Og hvem vet, kanskje vi også får se nordlys?

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Det ville ekstra | Teltekspedisjon | 3 dager

Vårens vakreste eventyr! Vi pakker hundesledene med telt og godsaker, og starter huskyeventyret på Valdresflye med hele Jotunheimen for våre poter gjennom tre herlige vårdager. Våren er høysesong for hundekjøring i Jotunheimen, med lyse netter og ofte gnistrende føre.

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Det ville ekstra | Ekspedisjon | 5 dager

Vårens vakreste og villeste eventyr! Jotunheimen i april må bare oppleves. Dagene er lange og lyse, sola varmer i ansiktet. Kjører du i tillegg ditt eget hundespann og opplever eventyret fra sleden, er det knapt mulig å toppe opplevelsen.

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Hundesledetur til Glitterheim | 3 dager

Bli med på tre dager med hundekjøring i hjertet av Jotunheimen. Sammen med glade huskyer boltrer vi oss med bålkos, fart og mestring i storslåtte vinterfjell. På denne turen blir du ordentlig kjent med hundene og kommer godt inn i selve kjøringen. Vi bor på Glitterheim turisthytte ved foten av Glittertind – i hyggelig selskap med både to-og firebeinte. Vintereventyret venter i Jotunheimen!

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Det ville ekstra | Olavsbu i Jotunheimen | 3 dager

Bli med på tre dager med hundekjøring i hjertet av Jotunheimen. Sammen med glade huskyer boltrer vi oss med bålkos, fart og mestring i storslåtte vinterfjell. På denne turen blir du ordentlig kjent med hundene og kommer godt inn i selve kjøringen. Vi bor på Dnt`s Olavsbu som ligger mellom Store Rauddalseggje og Mjølkedals Tinden – i hyggelig selskap med både to-og firebeinte. Vintereventyret venter i Jotunheimen!

Ytterligere informasjon

Flere bilder

Det ville ekstra | Camp Husky Vinter | 2 dager

Eventyr! To døgn i selskap med firbeinte turvenner gjennom trolsk fjellfuruskog og inn i herlige Jotunheimen. Perfekt for eventyrlystne turfamilier!

Camp Husky byr på masse hundekjøring, kos i hundegården, nydelige måltider rundt bålet og flotte naturopplevelser tett på Jotunheimen. Campen inkluderer to overnattinger på Jotunheimen Husky Lodge.

Ytterligere informasjon

Søk og bestill

Endre søk
Lukk
Ankomst: