Officiell webbplats
  • Om Turistgården - House Of Ven
  • Svenska Svenska

Presentkort

Fler bilder

Ge bort vårt härliga Ö-myspaket Från 1 595 SEK

Ö-myspaketet inkluderar övernattning i dubbelrum, den Hvenska säsongsmenyn på kvällen och Turistgårdens goda lantfrukost nästa morgon
Specialerbjudande: 1495 per gäst
Ibland vill vi vara lite extra goda vid varandra. Ta tiden och åka bort lite. Gå en långpromenad i vinden - låta det speciella Ö-ljuset vara ett prisma av vårt perspektiv över havet mot både Danmark och Sverige och på livet.
Avsluta sedan dagen med en utsökt middag i Turistgårdens restaurang.
Varje dag året om komponerar teamet i köket vår aktuella ”Hvenska säsongsmeny” med 4 goda inslag.
Fråga oss om kvällens kompositioner och berätta gärna om era speciella preferenser.
Vi erbjuder alltid ett grymt vegetariskt alternativ.


Mer information

Antal:
Fler bilder

Lyckliga på Ven

Ge bort en unik upplevelse.
Fantastiska Ven mitt i Öresund bjuder på den där helt speciella stämningen som ger oss harmoni och balans. Här är det lätt att må bra. Här finns lyckokänslan nära till hands för alla besökare och gäster.

Här på Turistgården, Hvens anrika Wärdshus, bjuds alla gäster på det originella Ven. Vi erbjuder vistelser och matupplevelser utifrån vårt eget "hvenska koncept" där det historiska och det närproducerade från vår fina ö tolkas och levereras i en upplevelserik och passande atmosfär med plats till det personliga.

Lycka är att ge. Att glädjas för andras skull. Att tacka och visa uppskattning.
Låt oss hjälpa dig att ge bort en riktig Ven upplevelse

Mer information

Värdet måste vara högre än 300 SEK och mindre än 50 000 SEK.
Belopp (SEK):
Antal:
Fler bilder

Ge bort vårt mysiga Passionärspaket Från 1 495 SEK

Passionärspaketet inkluderar en mysig eftermiddagsfika. Här väljer ni valfri varm dryck som serveras till vår hembakta kaka. Ni övernattar i dubbelrum, ni serveras den Hvenska säsongsmenyn på kvällen och Turistgårdens goda lantfrukost morgonen därpå.
Specialerbjudande: 1395 per gäst
Ibland vill vi vara lite extra goda vid varandra. Ta tiden och åka bort lite. Gå en långpromenad i vinden - låta det speciella Ö-ljuset vara ett prisma av vårt perspektiv över havet mot både Danmark och Sverige och på livet. Avsluta sedan dagen med en utsökt middag i Turistgårdens restaurang. Kom under veckodagar då besökare är lägre, njut av varandra.

Varje dag året om komponerar teamet i köket vår aktuella ”Hvenska säsongsmeny” med 4 goda inslag.
Fråga oss om kvällens kompositioner och berätta gärna om...

Mer information

Antal:
Fler bilder

Vandringspaket med god mat i unik miljö på Ven Från 1 695 SEK

Vandringspaketet inkluderar övernattning i dubbelrum, lånad retroryggsäck med valfri varm dryck, vatten och god sandwich, packad och klar. Den Hvenska säsongsmenyn på kvällen och Turistgårdens goda lantfrukost nästa morgon.
Specialerbjudande: 1595 kr per gäst
Ibland vill vi vara lite extra goda vid varandra. Ta tiden och åka bort lite. Gå en långpromenad i vinden - låta det speciella Ö-ljuset vara ett prisma av vårt perspektiv över havet mot både Danmark och Sverige och på livet. Stanna på ditt smultronställe, njut av skånskt kaffe eller te och vår goda sandwich med stenugnsbakat bröd.
Avsluta sedan dagen med en utsökt middag i Turistgårdens restaurang.
Varje dag året om komponerar teamet i köket vår aktuella ”Hvenska säsongsmeny” med 4 goda inslag.
Fråga oss om kvällens kompositione...

Mer information

Antal:
Fler bilder

Ge bort vårt populära Hund & Gourmet-paket Från 1 895 SEK

Hund & Gourmet-paketet inkluderar övernattning i dubbelrum, lånad retroryggsäck med valfri varm dryck, vatten och god sandwich, packad och klar. En keramikskål gjord av Rebecca Löwenthal med munsbitar till hunden. Den Hvenska säsongsmenyn på kvällen och Turistgårdens goda lantfrukost nästa morgon.
Specialerbjudande: 1795 kr per gäst
Äntligen! Ett par dagars härlig njutning på historisk hotell med matupplevelsen och naturen i fokus där även hunden får vara med. På riktigt! Vandring, härlig matupplevelse och mysig övernattning i riktigt härlig atmosfär där även hunden är välkommen. Gå en långpromenad i vinden - låta det speciella Ö-ljuset vara ett prisma av vårt perspektiv över havet mot både Danmark och Sverige och på livet. Stanna på ditt smultronställe, njut av skånskt kaffe eller te o...

Mer information

Antal: