Officiell webbplats
  • Om Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog
  • Svenska Svenska

Presentkort

Fler bilder

Valfritt belopp

Ge bort en lunch, middag, vistelsepaket eller precis vad du önskar med ett presentkort från Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog.

Mer information

Värdet måste vara högre än 100 SEK och mindre än 20 000 SEK.
Belopp (SEK):
Antal:
Fler bilder

Gästgiveripaket för 2 personer Från 5 120 SEK

När du väljer vårt gästgiveripaket får du njuta av en avkopplande övernattning i ett av våra mysiga rum.
Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30.
På kvällen serveras en fantastisk 6-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Mer information

Antal:
Fler bilder

Sjökrogspaket för 2 personer Från 3 750 SEK

Det är något speciellt att äta middag på Sjökrogen. Att se båtarna lägga till alldeles utanför och vågorna rulla in mot stranden. Boka sjökrogspaket med ljuvlig trerätters meny och övernattning i ett av våra mysiga dubbelrum. Efter en god natt sömn – och kanske en morgonpromenad – väntar frukosten med charkuterier, hembakat bröd och mycket mer.

Mer information

Antal:
Fler bilder

Relaxpaket för 2 personer Från 4 620 SEK

När du väljer vårt relaxpaket får du njuta i vår relaxavdelningen.
Här finns pool, bubbelpooler, gym och bastu.
Katrinelundsfika med smått och gott serveras mellan 15.00 och 16.30. På kvällen serveras en fantastisk 6-rätters middag, tillagad med kärlek och ärlighet av råvaror från små och medvetna producenter. Frukosten är också den något utöver det vanliga, med noga utvalda charkuterier, hembakat bröd, egen sylt och marmelad, nygräddade våfflor och en alldeles underbar miljö vid Hjälmarens strand.

Mer information

Antal: