Nordensark
Bokningsmeny
Svenska Svenska

Presentkort

Presentkort Nordens Ark

Ge bort en present som gör skillnad!

På Nordens Ark kan du njuta av vår vackert belägna park där du njuter av både djur, natur och kulturhistoria. Här kan du hälsa på tigrar, röda pandor, fjällgäss och många andra arter, både vilda och tama.

En dag på Nordens Ark är den perfekta presenten! Vandra på träbryggorna genom bokskogen och stanna för en matsäckspaus i Varghuset där vargarna smyger utanför fönstren. Hälsa på fåren och de andra gamla lantraserna på Lantgården, upplev kulturmiljön på Åby säteri och avnjut en riktigt god lunch i vår hotellrestaurang. Om du vill slå på stort, varför inte ge bort en natt på vårt hotell (inklusive entré förstås!).

Detta presentkort kan användas vid betalning på Nordens Ark för att köpa entré, handla i butiken och i våra restauranger samt för ...

Mer information

Värdet måste vara högre än 100 SEK och mindre än 100 000 SEK.
Belopp (SEK):
Antal:

Gåva

Skänk en gåva till Nordens Arks arbete med att rädda och bevara utrotningshotade djur. Vårt arbete är möjligt tack vare att Ni tillsammans med många andra bidrar med pengar till vår angelägna verksamhet.

Ert bidrag används till kostnader för djurvård, foder till djuren, forskning, byggnationer av hägn och medverkan i projekt för återinplantering.

Nordens Ark har ett nationellt ansvar för uppfödning och utplantering av bl. a pilgrimsfalk, vitryggig hackspett, fjällgås, grönfläckig padda och flera insekter. Detta arbete sker i samarbete med olika myndigheter och naturvårdsorganisationer som Naturvårdsverket, länsstyrelser och SNF. Förutom själva utplanteringen hjälper Nordens Ark också till att återskapa goda livsmiljöer i naturen så att arterna kan etablera livskraftiga populationer...

Mer information

Värdet måste vara högre än 50 SEK och mindre än 100 000 SEK.
Belopp (SEK):
Antal:

Ge bort en gåva

En gåva till Nordens Ark är en utmärkt present då du stödjer Nordens Arks verksamhet. Ert bidrag används till kostnader för djurvård, foder till djuren, forskning, byggnationer av hägn och medverkan i projekt för återinplantering.
Missa inte att ange namn och adress på personen som ska få gåvan.

Nordens Ark har ett nationellt ansvar för uppfödning och utplantering av bl. a pilgrimsfalk, vitryggig hackspett, fjällgås, grönfläckig padda och flera insekter. Detta arbete sker i samarbete med olika myndigheter och naturvårdsorganisationer som Naturvårdsverket, länsstyrelser och SNF. Förutom själva utplanteringen hjälper Nordens Ark också till att återskapa goda livsmiljöer i naturen så att arterna kan etablera livskraftiga populationer.

Nordens Ark vill ge hotade djur en framtid. Det ...

Mer information

Värdet måste vara högre än 50 SEK och mindre än 10 000 SEK.
Belopp (SEK):