Bokningsmeny
Svenska Svenska

Presentkort

Ge bort en gåva till någon du bryr dig om och låt oss ge dem en upplevelse! Priserna i paketen är angivna per person.

Presentkort på en viss summaPresentkort på en viss summa

Stäng

Vi välkomnar Er till Båsenberga - en sörmländsk idyll i Vingåker som ligger alldeles invid sjön Kolsnaren. Här kan du njuta av god, mat, harmonisk miljö och den golfintresserade har 100 meter till 1:a tee.

Belopp (SEK):
Antal:

Presentkort Klassisk weekendPresentkort Klassisk weekend

Stäng

Ett av våra trevliga gästrum är förberett till dig/er med morgonrockar & tofflor vid ankomst. Vår relaxavdelning med bastuar finns tillgängligt fram till kl.21,00 eller efter överenskommelse. Fina promend och löpslingor finns i omgivningarna och vid vår sjötomt och brygga kan ni bada direkt i sjön Kolsnaren. Från kl.19,00 serveras en av våra välkomponerade 4-rätters middagsmenyer i restaurangen och till middagen ingår 2 glas av kvällens utvalda vin från vårt premiumsortiment. Middagen består av en serverad förrätt och varmrätt och avslutas med ost från buffé och sedan vår omtyckta dessertbuffé.
Efter en god natts söm är ni välkomna ned till vår fina frukostbuffé som står framdukad 07,30-10,00.

Antal:

Presentkort Golfpaket PremiumPresentkort Golfpaket Premium

Stäng

Teetid på Vingåkers GK eller Flens GK. Framåt eftermiddagen från 15,30-17,30 dukar vi upp vår omtyckta snacksbuffé med blandade snacks och tilltugg. Vår relaxavdelning med bastuar finns tillgängligt fram till kl.21,00 eller efter överenskommelse. Fina promend och löpslingor finns i omgivningarna och vid vår sjötomt och brygga kan ni bada direkt i sjön Kolsnaren. Från kl.19,00 serveras en av våra välkomponerade 4-rätters middagsmenyer i restaurangen och till middagen ingår 2 glas av kvällens utvalda viner från vårt premiumsortiment. Middagen består av en serverad förrätt och varmrätt och avslutas med ost från buffé och sedan vår omtyckta dessertbuffé.

Efter en god natts sömn är ni välkomna ned till vår fina frukostbuffé.

Antal:

Presentkort VintermyspaketPresentkort Vintermyspaket

Stäng

Ett av våra trevliga gästrum är förberett till dig/er med morgonrockar & tofflor vid ankomst och i receptionen har ni möjlighet att välja en pocketbok eller Magazin som lektyr. Vi dukar fram godsaker, snittar och mousserande vin 15,00-17,00 i Emma Salongen vid sidan av receptionen där ni kan sitta och mysa under eftermiddagen. Vår relaxavdelning med bastuar finns tillgängligt fram till kl.21,00 eller efter överenskommelse och vår varma bubbelpool ute står tillgänglig under 2 timmar ca 16,30-18,30 att nyttja fritt. Från kl.19,00 serveras en av våra välkomponerade 4-rätters middagsmenyer i restaurangen och till middagen ingår 2 glas av kvällens utvalda vin från vårt premiumsortiment. Middagen består av en serverad förrätt och varmrätt och avslutas med ost från buffé och sedan vår omtyckta de...

Antal:

Presentkort Vardagslyx för 2 personerPresentkort Vardagslyx för 2 personer

Stäng

Ett av våra trevliga gästrum är förberett till er med morgonrockar & tofflor vid ankomst. Vi dukar fram godsaker, snittar och mousserande vin 15,00-17,00 till er där ni kan sitta och mysa under eftermiddagen. Vår relaxavdelning med bastuar finns tillgängligt fram till kl. 21,00 eller efter överenskommelse. Fina promender och löpslingor finns i omgivningarna och vid vår sjötomt och brygga kan ni bada direkt i sjön Kolsnaren. Vintertid finns både slalombacke och längdspår i anslutning till området. Från kl.19,00 serveras en av våra välkomponerade 4-rätters middagsmenyer i restaurangen och till middagen ingår 2 glas av kvällens utvalda vin från vårt premiumsortiment. Middagen består av en serverad förrätt och varmrätt och avslutas med ost från buffé och sedan vår omtyckta dessertbuffé.
Efter...

Antal: