Stäng och gå tillbaka

Solflotte dagstur - Bullaren e' bäst"

 

Trolsk dagstur från kl. 8.00 -16.00, bokningsbar 17.06.-15.09.2023, max 4 personer, 6 personer efter förfrågan

Magin med att resa långsamt - den snabbaste vägen till äventyr du någonsin hittar

På solflottens båtar reser och bor ni bekvämt och rör er ljudlöst och helt emissionsfritt på Bullaresjön. Varje båt har plats för fyra till sex personer och drivs med hjälp av solceller , elmotor, och litiumbatterier. Det finns två sängplatsar på bänkar och två i kupoltält. Bänkarna används också som soffa. Vid regn drar ni enkelt ett regnskydd över taket.

 

Solflotten är enkelt att hantera. Efter en detaljerad genomgång kastas loss.

Bullarensjön bjuder på ett rikt naturliv, fina stränder, höga klippor, sevärdheter som den gamla kyrkovägen till en av den äldsta kyrkor i Bohuslän eller en kort vandring till Olsborg, Plocka blåbär och svamp i de fina skogar eller kanske nappar en fisk. Det finns alltid något att upptäcker längs och i sjön. Den svenska allemansrätten ger tillåtelse att vistas i skog och mark, så länge man inte orsakar skada.

Detta ingår
I alla paket ingår en 20 min introduktion
flytväst, sittkuddar, bord, 2 stolar, solsäng, regnskydd, ankare, spade och hink samt en karta med olika spännande utflyktsmål att upptäcka på och vid Bullaresjön.

max. 4 personer
Flotten är tillgänglig från kl. 08.00  - kl 16.00

Bra att veta

Fiskekort kostar 50 Sek dygn/120 Sek vecka

 

Våra matpaketer

Frukostkorg med frukt, müsli, bröd, hemgjord sylt, ost, mjök, fil mm
Fikakorg med kaffe,te, frukt och hembakat
Lunch- och grillpaket (välj mellan vegetarisk och/eller kött/fisk)
Vi strävar efter att följa årstiderna i vår matlagning och vi använder gärna lokala och ekologiska varor, inte minst från vår egen trädgård. Därför kan matpaketerans innehåll variera. Ring eller mejl för dagspris.