Lukk og gå tilbake

Formiddagstur | 3 timer

 

Denne tretimers formiddagsturen er en flott måte å både komme tett på hundene og på storslåtte Jotunheimen. Hver formiddag fra 1. november til midten av mai kan du bli med oss på sledetur ut fra Husky Lodgen eller toppen av Valdresflye. Forbered deg på en fartsfylt formiddag i et nydelig vinterlandskap – med roser i kinnene og en stor opplevelse rikere. Vi gleder oss til å se deg i knitrende snø!

Formiddagsturer med hundespann kjøres daglig fra november til midten av mai.

 

Om turen

 

Hos Jotunheimen Husky Lodge er du aktivt og tett på trekkhundene hele turen, fra du kommer til du går. Vi starter med å gi en kort og presis opplæring i hvordan du skal sele dine egne hunder og kjøre hundeslede.

Dere er to stykker sammen om et hundespann, en kjører og en sitter på – med flere anledninger til å bytte underveis.

 

Sesong formiddagsturer med hundespann: 

Fra november til midten av mai
 

Før start får du og makkeren din utdelt et kort med navnet på trekkhundene som skal være med i deres hundespann, så er det bare å hente hundene i husene. Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge hjelper til der det trengs. Enkelt, lærerikt – og du blir godt kjent med huskyene «dine»!

Når hundespannet er klart, løfter vi anker og suser ut i skogen. Nå er det bare å nyte synet av hundene, kraften i sleden, været og den eventyrlig vakre naturen. Vi kjører i fjellfuruskogen og utover mot fjellvannet Tesse, før vi dreier hjemover. Vi vil være ute på sleden i rundt halvannen time og virkelig kjenne på hva det vil si å være hundekjører!

Når vi er tilbake i hundegården tar dere av selene og setter hundene tilbake på plassene sine. Så setter vi oss rundt bålet med kaffe og hjemmelaget kake. Himmelsk herlig! Her kan du stille alle de spørsmålene du tenkte på underveis på sleden eller bare fordøye inntrykkene fra turen. Vertskapet forteller litt mere om hundene, treningene og løpene vi har deltatt på i Alaska og Norge, samt litt om dagliglivet vårt på Randsverk med rundt 30 huskyer i «familien».

Velkommen til en herlig smak av hundekjøring!

 

 • Varighet

  3 timer

   

 • Tidspunkt

  Kl. 10.00 – 13.00

   

 • Sesong

  3. november – 15. mai

   

 • Inkludert

  • To personer per hundespann
  • Kaffe og kake

   

 • Bekledning

  Alle deltakere må selv stille med:

  ⦁ Varmt undertøy, ull eller fleece
  ⦁ Varm lue og votter/hansker
  ⦁ Vindtett ytterbekledning beregnet for norsk vinter
  ⦁ Skibriller/solbriller

   

  Bestilling: 

  Lukk vinduet og sjekk tilgjengelighet for turer på ønsket dato i kalenderen til venstre.