Boka konferens

Läget är perfekt! Vi finns 100 m från knutpunkten som förbinder södra Sverige. Hotel Statts fest- och konferensvåning  totalrenoveras sommaren 2022 och är klar från 1 september.  Resten av hotellet är totalrenoverat från 2017. Vi prioriterar personligt värdskap och du har i möjligaste mån kontakt med samma person hela vägen från offert till utvärdering. Vår konferensreception finns precis utanför mötesrummen för att snabbt kunna hjälpa dig med allt du behöver. 

 

NYHET! Konferenser som ger tillbaka!

Vi företagare har något gemensamt, vi strävar alla efter att arbeta så hållbart som möjligt. Vi vill att det vi gör ska vara meningsfullt, inte bara för oss själva utan gärna på ett högre plan. Utifrån den tanken har vi med inspiration från Agenda 2030 tagit fram olika inriktningar för konferenser som ger dig möjlighet att göra just detta, ge tillbaka. En möjlighet för företaget att förstärka hållbarhetsarbetet  i samband med sin konferens/ kick-off? Inriktningarna heter The Green Deal, Dandelion Deal och Deal with Nature. Läs mer om detta längre ned.

 

Oavsett inriktning på din konferens vill vi att du ska veta att vi i möjligaste mån prioriterar lokala producenter och samarbetspartners i alla sammanhang. Vi arbetar alltid med hållbarhet i fokus oavsett om det gäller leverantör av el, vår personal eller matsvinn etc. Du kan läsa mer under fliken CSR.

 

Information

Hotel Statt har fem mötesrum i olika storlekar, vi kan husera upp till 230 personer i vårt största konferensrum.  Din grupp kommer att placeras i det rum som passar bäst utifrån dina önskemål. Samtliga mötesrum har dagsljusinsläpp, öppningsbara fönster, modern teknik samt vattenstation.Vår köksmästare Fredrik Englund är en magiker i köket och vi är stolta över de smakupplevelser han tillsammans med köksteamet levererar. Vi anpassar självklart utifrån föranmäld specialkost.

 

OBS!

För att boka paketpriser måste antalet deltagare vara minst 22 personer. Om ni är färre eller ej vill boka paket ber vi dig vänligen att kontakta boka@statt.se för att göra din förfrågan. 

Sök & boka konferens

Konferenstyp:
Datum för konferens:
Deltagare:
Företagskod:

FRYKHOLMSGATAN 13, 281 31 HÄSSLEHOLM, SWEDEN | +46 (0) 451-890 00 | INFO@STATT.SE

FRYKHOLMSGATAN 13, 281 31 HÄSSLEHOLM, SWEDEN
+46 (0) 451-890 00 | INFO@STATT.SE