Om: Skeppsdockans Vandrarhem

Vandrarhemet ligger precis vid Göta kanal och är inrymt i kulturbyggnad som omsorgsfullt renoverades till vandrarhem. Här kan du på nära håll studera kanalbåtarna som i rofylld takt glider förbi på Sveriges blåband, eller känna historiens vingslag på en promenad genom Söderköpings gator och gränder. Huset är på två plan och inrymmer sju rum och ett gemensamt kök, här finns även tv.

Rummen
Rummen i vandrarhemmet är av varierande storlek och är fördelade på fem fyrbäddsrum, ett trebäddsrum och ett dubbelrum. Rummen är utrustade med robusta handgjorda möbler av trä, ifrån träd som växt längs Göta kanal. Köket i huset har husgeråd för självhushåll och utanför finns utemöbler.

Service

Dusch och wc finns på varje våningsplan, vandrarhemsgästerna kan även nyttja alla faciliteter i campingplatsen servicehus som ligger ett stenkast från vandrarhemmet. Tyvärr är husdjur ej tillåtna på vandrarhemmet, på grund av allergier. Kiosk och cykeluthyrning finns i receptionen - nybakat bröd i receptionen under säsong. Frukost och servering på Café Korskullen, 1,5 km. Livs och restauranger 1 km bort. 

Kanalnära
Till Söderköping är endast en kort (ca 1,5 km) promenad längs Göta kanal. Här kan du besöka medeltida kyrkor, shoppa i småbutiker, äta stora glassar eller besöka Korskullen med sin gamla väderkvarn och mysiga sommar café med härliga nygräddade våfflor (drivs av vandrarhemmets värdpar). Vill du ta en tur längs kanalen går det att hyra cykel på vandrarhemmet. Många gäster väljer också att bo hos oss när de besöker Kolmården eller Vimmerby.

Varmt välkomna till Skeppsdockans Camping & Vandrarhem i Östergötland!

Boka

Faciliteter och tjänster

Antal rum: 7 Totalt antal bäddar: 25 Antal våningar: 2 Byggår: 1832
Rökfritt hotell
Rökfria rum
Lekplats
Vandring
Cykling
Gratis WiFi
Cykeluthyrning
Stad
Budget
Bed and breakfast
Parkering på plats
Landet
Cykeluthyrning

Kontaktinformation

Adress: Skeppsdockan, 614 21 Söderköping
Telefon: 12121630
Hemsida: http://www.soderkopingscamping.se/dockan_vandrarhem.php
E-post: info@soderkopingscamping.se
GPS koordinater: 58,4915295258972/16,3047516345978

Vägbeskrivning

E22 norr om Söderköping, skyltat. Buss 450 el.459 från Norrköping, stig av vid hållplats Klevbrinken.